Kostrådgivning2020-04-02T14:56:26+00:00

Project Description

Kostrådgivning / Funktionsmedicin

Boka Kostrådgivning

Kostrådgivning / Funktionsmedicin

Boka Kostrådgivning

Vi blir vad vi äter!

Hos Studiopilates får du hjälp av en Funktionell närings medicinare dvs –

Funktionsmedicin är en vetenskapsbaserad disciplin för att utvärdera, behandla och förebygga sjukdom samt befrämja hälsa genom att integrera och fokusera på den unika biokemiska aspekten av varje person.

Denna medicinska modell ser personens livsstil som grunden för en god hälsa, och att livsstilsförändringar utgör grunden för bättre hälsa.

Funktionsmedicin representerar ett väl definierat och beprövat synsätt och är ett diagnostik- och behandlingsystem som används på funktionsmedicinska och integrativa medicinska kliniker världen över.

Paketerbjudande

Helblodsanalys av 7 st mineraler

Inklusive 2 besök och blodprovstagning(venprov i armen), genomgång samt skriftligt svar om mineralerna du har brist på eller för mycket av. Vilka symtom ger de? Vilken mat finns de i? Behöver jag kosttillskott? Isåfall hur länge? Vad händer om jag äter ett kosttillskott för länge eller om jag inte ens behöver det? Hur blir jag av med ett överskott? 

Genom att titta på mineralerna i kroppen kan man förstå hur mycket i resten av kroppen fungerar. Lågt kalcium kan höra ihop med lågt D vitamin, Lågt natrium kan bero på utbrändhet, magnesium kan visa hur sköldkörteln mår och järn om din magsäck mår bra till exempel. Har du lågt blodvärde? Glöm inte ditt kopparvärde isåfall, något vi i sverige ofta missar.

2370kr

Allergi eller Födoämnesintoleranstest 20 ämnen

Inklusive 2 besök och blodprovstagning (oftast venprov men vissa labb kan godkänna stick i fingret om så önskas, till annat pris) samt genomgång och personligt skriftligt svar på 5-10 sidor(av mig), hur du kan läka och annan nödvändig information.

2270kr

Allergi eller Födoämnesintoleranstest 80 ämnen

Inklusive 2 besök och blodprovstagning (oftast venprov men vissa labb kan godkänna stick i fingret om så önskas, till annat pris) samt genomgång och personligt skriftligt svar på 5-10 sidor(av mig).

4220kr

  • Näringsterapi – Konsultation 20min 150Kr

  • Närings terapi – 30 min 595Kr

  • Näringsterapi Akut (extra rådgivning) – 15 min 295Kr

  • Näringsterapi Återbesök – 45min 795Kr

  • Näringsterapi 1,a besök – 60min 995Kr

Boka Kostrådgivning

Kontakt information

Norra Strandgatan 13

Phone: 042-128190