Personlig träning2019-01-05T15:52:11+00:00

Project Description

Personlig träning

Boka Personlig träning
Köp 5 ggr PT – prova på paket

Personlig träning

Boka Personlig träning
Köp 5 ggr PT- prova på paket

Att få hjälp att att nå sina mål!

Att kunna individ anpassa träningen efter kundens önskemål och dagsform är inget nytt – det har vi gjort i mer än 14 år. För oss är det viktigt att du som kund får den hjälp, inspiration, motivation och den utmaning du behöver för att komma närmre ditt mål.

  • Personlig träning (PT) – helt ensam, 100% fokus på dig

  • PT Semi  – träna tillsammans med någon vän eller väninna eller varför inte din partner.

  • PT Grupp – små grupper på mellan 3-4 personer

Hos Studiopilates möter du Instruktörer, alla internationellt certifierade med lång erfarenhet av enskild träning. Vi tror på konstant utveckling för att hålla oss själva inspirerade och motiverade. Det gör våra Instruktörer genom att regelbundet gå på fortbildning. Detta för att du som kund hela tiden, om viljan finns, skall kunna bli utmanad och få möjlighet att utveckla din fysiska och psykiska förmåga.

Hos oss behöver du inte köpa klippkort utan vi har skapat ”PT Flex”. Du bokar enkelt tider och kan variera mellan PT träning (30, 45, 55 min), PT semi eller PT grupp, faktura skickas ut månadsvis på det du tränat under föregående månad.

Tider kan bokas via appen eller här på hemsidan när det gäller personlig träning, för att träna PT semi eller PT grupp så behöver du ha tränat enskild träning ett tag. Tider för PT semi/PT grupp bokas i receptionen.

Du kan även köpa 4 ggr ”prova på” till ett rabatterat pris.

“Testimonial”.

Test
Köp 5 ggr PT – Prova på paket

Boka Personlig träning

Kontakt information

Norra Strandgatan 13

Phone: 042-128190